Privatperson (inkl moms)
Du är: Företag (exkl moms)

  

Om företaget

Presentation av verksamheten

Nova Group AB bedriver försäljning av ljuskällor och belysningsarmaturer till såväl privatpersoner som företag och institutioner i Sverige. Försäljningen bedrivs på distans, framförallt genom ljusbutiken.nu. Vi har sedan 2002 levererat ljuskällor och armaturer till över 2000 nöjda kunder i hela landet. Vårt försäljningskontor ligger på Istappsgatan 7 i Ödåkra. Här är vi ca 8 st. kompetenta medarbetare som gör vårt yttersta för att ge Er bästa tänkbara service.

Våra kunder består idag till stor del av små och medelstora företag inom den privata sektorn. Men genom vår service, höga produktkvalitet samt attraktiva priser expanderar vi även inom den offentliga sektorn och har även många större privatägda företag som kunder.

Vi samarbetar med några av Europas och Sveriges största producenter inom området. Vi kan därför erbjuda ett komplett sortiment av ljuskällor och kan även leverera belysningsarmaturer för många olika ändamål. Det är få önskemål vi inte klarar av att tillgodose. I början av 2006 kompletterade vi vårt produktsortiment med andra förbrukningsmaterial, t.ex. batterier, säkringar och även tonerkassetter.

Vi levererar endast produkter av högsta kvalitet och alltid till konkurrenskraftiga priser!

Med förhoppning om ett gott samarbete
/Företagsledningen.

Organisation

Post- och besöksadress
Nova Group AB
Istappsgatan 7
254 73 Ödåkra

Organisationsnummer
556625-7852

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Säte
Ödåkra

Ägare
Christian Alexandersson är 100% ägare och har drivit företaget sen starten 2002. Christian har över 15 års erfarenhet från försäljning av belysningsmaterial.

Ingen kan göra allt...
...men alla kan göra något.
Vi stödjer Svenska Psoriasisförbundet, Hörselskadades Riksförbund, Cancerfonden, Hem och Skolas kampanj mot mobbing och självklart fotbollsungdomarna i HIF.


 
Nova Group AB | Istappsgatan 7 | 254 73 Ödåkra | 042-490 70 60
Webbshop och hemsida från Webkonsult.se